Recent nieuws

Misschien ook interessant

De voordelen van een eigen bedrijfswagen

Een bedrijfswagen kan voor veel werknemers een aantrekkelijke optie...

Personaliseer je cadeau met een leuke foto

In onze digitale wereld worden herinneringen vaak opgeslagen in...

De beste verlichting voor jouw auto

Wanneer je met de auto ergens naartoe wilt gaan,...

Wat kun je bij ons laten bedrukken per branche?

Wij begrijpen het belang van goede marketing en reclame,...

Het kopen van een goede portemonnee

De kans is groot dat jij bijna dagelijks gebruik...

De leukste teamuitjes in Den Haag en Amsterdam

Wie een eigen bedrijf heeft opgebouwd of langere tijd in een organisatie heeft meegedraaid, weet hoe belangrijk het is om een fijne werksfeer te hebben. Je gaat immers veel om met de collega's om je heen en daarom is het belangrijk dat er goed en fijn met elkaar wordt omgegaan. Er zijn verschillende manieren waarop je hier als organisatie aan kunt werken. Om je een beetje op weg te helpen en te inspireren schrijven we deze blog. Mogelijk dat je hier het een en ander uit kunt halen en kunt toepassen op de organisatie waar jij werkzaam bent.

Blijf van elkaar op de hoogte en ga in gesprek

Het belangrijkste is dat je continu in gesprek bent en blijft met je werknemers. Zorg dat je op de hoogte bent van wat hen drijft, waar ze mogelijk tegenaan lopen en hoe hun ontwikkeling gaat. Werknemers vinden het namelijk belangrijk om gehoord te worden. Dit kun je doen door een vast vergaderritme op te zetten, bijvoorbeeld tweewekelijks of maandelijks. Houd de gesprekken en gemaakte afspraken bij zodat je kunt reflecteren op hun handelen maar ook dat van jouzelf.

Creëer leuke momenten met elkaar 

Het leven draait niet alleen maar om werken. Zeker in de huidige moderne tijd zien we terug dat veel collega's het belangrijk vinden om een goede relatie met elkaar te hebben. Vast staat dat je een stapje meer zet wanneer je je fijn voelt en gewaardeerd wordt. Een stuk waardering kan komen via een financiële beloning, maar ook door er af en toe eens op uit te gaan. Zo zijn wij met ons bedrijf al meerdere keren wat leuks gaan doen. Bijvoorbeeld een rondleiding in een stad, een leuk spel of activiteit, uiteten en nog veel meer. Dit soort uitjes dragen enorm bij aan een leuke werksfeer en zorgt ervoor dat iedereen een beetje kan ontladen na een zware werkweek. 

Een tip die ik wil meegeven

Ben je zelf verantwoordelijk voor het organiseren van een uitje voor je personeel? Kijk dan eens naar een teamuitje Den Haag of een bedrijfsuitje Amsterdam. Op deze website vind je hele leuke uitjes die je kunt doen en dit zorgt er echt voor dat je elkaar beter leert kennen. Je zult merken dat medewerkers het waarderen om zoiets leuks te gaan doen en met een goed gevoel op kantoor rondlopen erna. Bekijk welke combinatie van spellen, uiteten of een rondleiding in een bepaalde stad je leuk vindt en maak een reservering! 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }