Recent nieuws

Misschien ook interessant

Waar kun je epoxy voor gebruiken?

Epoxy is een veelzijdig materiaal dat voor vele doeleinden...

Verhuis zonder zorgen: Ontdek hoe een verhuisbedrijf je helpt

Verhuizen kan een stressvolle en tijdrovende gebeurtenis zijn. Gelukkig...

Een leuke vakantie hebben

Veel mensen vinden het leuk om op vakantie te...

Harley Davidson: De cultuur en het verzekeren

Harley-Davidson is een merk dat al meer dan een...

Heb jij deze handige gadgets al?

Misschien realiseer je je het niet echt, maar ook...

Dit moet je weten wanneer je gaat graven

Wanneer je op het punt staat een nieuw tuin- of landschapsproject te starten, is het eerste wat je zal moeten doen: een melding maken in de klic app. Deze klic melding doen is een manier om te melden wat voor soort werk je gaat doen en waar. De vertegenwoordiger markeert vervolgens de geschatte locatie van eventuele ondergrondse voorzieningen met verf of vlaggen, zodat je ze tijdens het graven kunt vermijden. Hier kun je meer lezen over wat een klic melding kan betekenen voor en tijdens het graven.

Het soort werk

Wanneer je klaar bent om te beginnen met graven, zijn er een paar dingen die je moet weten om een ​​soepel proces te garanderen. Eerst moet je bepalen wat voor soort werk je zal gaan doen. Ben je aan het graven voor een nieuwe fundering of gewoon wat landschapsarchitectuur aan het doen? Zodra je de reikwijdte van het project hebt bepaald, kun je contact onderhouden met uw lokale vertegenwoordiger en hen op de hoogte houden van het project. Ze kunnen vergunningen en andere benodigde documentatie verstrekken. Zorg er ten slotte voor dat je over alle benodigde apparatuur voor de klus beschikt.

Graven

Wanneer je begint te graven voor een project, moet je ervoor zorgen dat je zeker weet dat je geen belangrijke leidingen zal raken. Als dit gebeurt, ben je namelijk ver van huis. Hiervoor is een klic melding ook bedoelt, naar aanleiding van de melding zal je te weten komen of de veiligheid gegarandeerd kan worden. De informatie die je kan verkrijgen via de klic app is eigenlijk alle informatie die je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Het is mogelijk om op te geven hoe het project eruit gaat zien en hoe lang je ongeveer nodig gaat hebben.

Vermijd bepaalde gebieden

Als je van plan bent om rond je eigendom te graven, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om mogelijke ongevallen of schade te voorkomen. Houd eerst rekening met eventuele ondergrondse leidingen in de buurt. Het is ook belangrijk om gebieden te vermijden waarvan bekend is dat ze vaak overstromen of andere drainageproblemen hebben.

Andere vergunningen

Houd ook rekening met het feit dat je misschien nog andere vergunningen nodig gaat hebben, zoals het plaatsen van containers naast de plek waar gegraven gaat worden. Op sommige plekken is dit geen probleem, op andere plekken, zoals drukke straten, is het goed om hiervoor contact over op te nemen.

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }