Recent nieuws

Misschien ook interessant

Hebben lokale weersomstandigheden een invloed op de morgenweersvoorspellingen?

Hoe betrouwbaar zijn morgenweersvoorspellingen? De meeste ondernemers kennen het probleem...

Van fysiek naar online bedrijf

Als je tot nu toe voornamelijk in de fysieke...

Zonneschermen: optimale bescherming tegen de zon in de zomermaanden

In de zomermaanden is het belangrijk om je huis...

Geef je medewerkers eens een vakantiepakket

Na een paar zware jaren is zo'n beetje iedereen wel weer eens toe aan een fijne vakantie. Je medewerkers hebben, natuurlijk, de afgelopen jaren wel hun vakantiedagen opgenomen, maar van een verre vakantie kon geen sprake zijn. COVID-19 had de wereld immers in zijn greep. Maar nu dat voorbij lijkt te zijn, is het wel reden voor een feestje. En bij een feestje horen cadeaus. Geef je medewerkers eens een vakantiepakket. Met dat vakantiepakket kan de voorpret beginnen. Sommige medewerkers zullen al in het voorseizoen op vakantie gaan, dus het is nu het moment om een relatiegeschenk zomer te bestellen.

Een vakantiepakket voor de zomer is niet zomaar een cadeautje

Je kunt het vakantiepakket voor de zomer zo duur maken als je zelf wilt. Maar meer nog dan de prijs is de inhoud van het pakket belangrijk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een vakantiepakket te laten verpakken in een leuke rugzak, een koeltas of zelfs een mooie strandtas. Kies voor allerlei lekkers in combinatie met een strandbal en/of een frisbee. Je medewerkers zullen dat zeer op prijs stellen. Een strandbal of frisbee is leuk voor het hele gezin en de verpakking is herbruikbaar en gaat jaren mee. Ja, een vakantiepakket is echt een goed idee.

Waarom altijd alleen maar gaan voor een kerstpakket?

Het kerstpakket is onderdeel van de Nederlandse bedrijfscultuur. Het ene bedrijf pakt wat meer uit dan het andere bedrijf, maar over het algemeen zal iedereen die in loondienst is wel iets van een kerstpakket of -attentie ontvangen. Het is altijd weer een leuk moment om de verbazing op de gezichten van je medewerkers te lezen. Maar waarom zou je je beperken tot alleen de kerst? Je kunt je medewerkers het hele jaar door verrassen als je dat wilt. Je kunt voor iedere gelegenheid wel een pakket bestellen of zelf een pakket samenstellen.

Laat die zomer maar komen!

We zijn allemaal wel weer toe aan een beetje zon. De zon is goed om je energie weer wat aan te vullen en natuurlijk om een lekker kleurtje op te doen. Je hebt in de zomer net wat meer energie dan in de winter. Je kunt heerlijk stukken gaan fietsen of wandelen en natuurlijk een dagje naar het strand gaan. Zie je jezelf al zitten? Op het strand, op een fijn kleedje, goed ingesmeerd en, natuurlijk, met een koeltas vol met heerlijke hapjes en drankjes. Die koeltas kan ook gemakkelijk worden meegenomen in de fietstas!

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }