Recent nieuws

Misschien ook interessant

Wat zijn de voor- en nadelen van een pvc vloer 

Wanneer je op zoek bent naar een vloer voor...

Waar moet je aan denken bij het inrichten van een kantoor?

Als je een eigen bedrijf hebt, is de kans...

Heb jij deze handige gadgets al?

Misschien realiseer je je het niet echt, maar ook...

Waar moet je op letten bij het kopen van een kinderfiets?

Op een jonge leeftijd koop je waarschijnlijk een kinderfiets...

Geef je medewerkers eens een vakantiepakket

Na een paar zware jaren is zo'n beetje iedereen...

Goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon

Als je het goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon wil aanschaffen, is het belangrijk om een aantal providers met elkaar te vergelijken. Alleen dan zie je in een overzicht welk telefoon abonnement het goedkoopste is voor jouw situatie. Hieronder volgen een aantal Sim Only abonnementen, zodat je kan zien welke het goedkoopste telefoon abonnement is zonder telefoon.

  • Lebara – 1 GB – 150 belminuten – 2 jaar contract – €3,- per maand
  • Simpel – 8 GB – onbeperkt bellen – 2 jaar contract – €10,- per maand
  • Hollandsnieuwe – 1 GB – 1000 belminuten – 2 jaar contract – €7,50 per maand
  • Youfone – 1 GB – 200 belminuten – 2 jaar contract – €6,50 per maand

In dit geval is Lebara het goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon per maand, maar je hebt dan wel maar 1 GB. Simpel kost eigenlijk maar €7,- per maand meer, maar dan heb je wel 7 GB meer. Dit zijn ook dingen die je mee moet nemen in de vergelijking. Welke optie is het gunstigst? Dat hangt er natuurlijk vanaf wat je het meeste gebruikt. Bel je eigenlijk alleen maar met je telefoon, en maak je alleen gebruik van WiFi? Dan kan Youfone bijvoorbeeld een goede optie zijn. Ben je op zoek naar een ander telefoonabonnement?

Telefoonabonnement

Als je op zoek bent naar een ander telefoonabonnement, zijn er genoeg websites waar je deze met elkaar kunt vergelijken. Zo kun je ook kijken naar een zakelijk telefoonabonnement. Bij zo’n vergelijker heb je de mogelijkheid om een aantal filters aan te vinken. Wil je 5 GB en onbeperkt bellen? Dan filter je hierop en dan verschijnen alle abonnementen die aan deze wensen voldoen. Op deze manier vind je sneller het telefoonabonnement dat aansluit bij jouw wensen. En als je een zakelijk telefoonabonnement aanschaft, heb je vaker meer flexibiliteit. Zo is er de mogelijkheid om het abonnement maandelijks op te zeggen, zeker als dit een Sim Only abonnement is. Welk abonnement ga jij aanschaffen?

Nieuw abonnement aanschaffen

Zie je in bovenstaand overzicht een telefoonabonnement dat je graag wil, of zoek je liever nog even verder? Zodra je een abonnement naar wens hebt gevonden, is het mogelijk om deze gelijk te bestellen. De nieuwe simkaart wordt dan naar je opgestuurd, en als je voor nummerbehoud hebt gekozen wordt dit allemaal geregeld. Op een bepaalde dag wordt alles overgezet van je vorige provider naar je nieuwe provider. Zorg er op die dag voor dat je nieuwe simkaart in je toestel zit. Zo makkelijk gaat het!

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }