Recent nieuws

Misschien ook interessant

Zo geef je jouw interieur een boost

Hoewel we het thuis vaak prima voor elkaar hebben,...

8 tips om geld te besparen op je internetabonnement

Bent je het beu om je internetfactuur alsmaar te...

Welke sectoren zijn de belangrijkste in landen buiten de balkan?

De economische ontwikkeling van een land hangt af van...

Wat vinden ondernemers het belangrijkste aspect van financiëel beheer?

Ondernemers hebben het druk, dus het is begrijpelijk dat...

B2B marketing is echt een vak apart!

Heb je een bedrijf en lever je aan andere...

Goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon

Als je het goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon wil aanschaffen, is het belangrijk om een aantal providers met elkaar te vergelijken. Alleen dan zie je in een overzicht welk telefoon abonnement het goedkoopste is voor jouw situatie. Hieronder volgen een aantal Sim Only abonnementen, zodat je kan zien welke het goedkoopste telefoon abonnement is zonder telefoon.

  • Lebara – 1 GB – 150 belminuten – 2 jaar contract – €3,- per maand
  • Simpel – 8 GB – onbeperkt bellen – 2 jaar contract – €10,- per maand
  • Hollandsnieuwe – 1 GB – 1000 belminuten – 2 jaar contract – €7,50 per maand
  • Youfone – 1 GB – 200 belminuten – 2 jaar contract – €6,50 per maand

In dit geval is Lebara het goedkoopste telefoon abonnement zonder telefoon per maand, maar je hebt dan wel maar 1 GB. Simpel kost eigenlijk maar €7,- per maand meer, maar dan heb je wel 7 GB meer. Dit zijn ook dingen die je mee moet nemen in de vergelijking. Welke optie is het gunstigst? Dat hangt er natuurlijk vanaf wat je het meeste gebruikt. Bel je eigenlijk alleen maar met je telefoon, en maak je alleen gebruik van WiFi? Dan kan Youfone bijvoorbeeld een goede optie zijn. Ben je op zoek naar een ander telefoonabonnement?

Telefoonabonnement

Als je op zoek bent naar een ander telefoonabonnement, zijn er genoeg websites waar je deze met elkaar kunt vergelijken. Zo kun je ook kijken naar een zakelijk telefoonabonnement. Bij zo’n vergelijker heb je de mogelijkheid om een aantal filters aan te vinken. Wil je 5 GB en onbeperkt bellen? Dan filter je hierop en dan verschijnen alle abonnementen die aan deze wensen voldoen. Op deze manier vind je sneller het telefoonabonnement dat aansluit bij jouw wensen. En als je een zakelijk telefoonabonnement aanschaft, heb je vaker meer flexibiliteit. Zo is er de mogelijkheid om het abonnement maandelijks op te zeggen, zeker als dit een Sim Only abonnement is. Welk abonnement ga jij aanschaffen?

Nieuw abonnement aanschaffen

Zie je in bovenstaand overzicht een telefoonabonnement dat je graag wil, of zoek je liever nog even verder? Zodra je een abonnement naar wens hebt gevonden, is het mogelijk om deze gelijk te bestellen. De nieuwe simkaart wordt dan naar je opgestuurd, en als je voor nummerbehoud hebt gekozen wordt dit allemaal geregeld. Op een bepaalde dag wordt alles overgezet van je vorige provider naar je nieuwe provider. Zorg er op die dag voor dat je nieuwe simkaart in je toestel zit. Zo makkelijk gaat het!

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }