Recent nieuws

Misschien ook interessant

Sloopauto verkopen: de ultieme thuisoplossing met automakelaar

Als je op zoek bent naar een efficiënte en...

ICT Detachering: De Perfecte Match Tussen IT Professionals en Bedrijven

De IT-sector is een snelgroeiende en dynamische branche waarin...

Zo geef je jouw interieur een boost

Hoewel we het thuis vaak prima voor elkaar hebben,...

Kan ik geld lenen?

Als je tussen de 21 en 74 jaar bent,...

Hulp met leerproblemen? Schakel nu iemand in

Als je een kind hebt dat moeite heeft met...

Het kopen van een goede portemonnee

De kans is groot dat jij bijna dagelijks gebruik maakt van je portemonnee. Voor bijna elk abonnement dat je afsluit krijg je wel een pasje en ook bij een hoop winkels zijn er pasjes die je voordelen kunnen opleveren. Daarnaast is het van belang om je te kunnen identificeren en zul je waarschijnlijk ook een bankpas mee willen nemen wanneer je ergens naartoe gaat. Als dit het geval is, dan is het wel zo fijn als je ook een plek hebt waar je al die pasjes en het geld dat je meeneemt kunt laten. Daarom is het van een groot belang dat jij een goede portemonnee hebt.

Verschillende soorten portemonnees 

Wanneer je op zoek bent naar een heren portemonnee, is het handig om eerst te kijken wat je er allemaal in wilt kunnen stoppen. Je hebt namelijk grote portemonnees, waar je zowel pasjes als een hoop geld in kunt stoppen, maar ook een pashouder die ideaal is voor als je niet zoveel mee hoeft te nemen. Wat voor jou het beste is, is afhankelijk van wat je mee wilt nemen. Ook is het zo dat de een liever een grote portemonnee heeft die moeilijk kwijt te raken is, terwijl een ander dit alleen maar onpraktisch vindt. Het kan ook zo zijn dat je het liefst zo min mogelijk ruimte kwijt wilt zijn aan je portemonnee. Dit is voor iedereen weer net wat anders.

Verschillende sluitingen van portemonnees

Ook kun je nog een onderscheid maken tussen de manier waarop een portemonnee dicht gaat. Zo heb je onder andere een billfold portemonnee. Dit is een portemonnee die minimaal één groot vak heeft om je briefgeld over de lengte van je portemonnee in te stoppen. Daar heeft de portemonnee zijn naam ook aan te danken. Dit zijn vaak grotere portemonnees die ook een vakje hebben om kleingeld in te doen. Hier zit dan vaak een knoop of rits om alles in het vak te houden. Ook heb je een portemonnee met drukknoop. Een portemonnee met drukknoop is een model dat middels een drukknop wordt gesloten. Deze varianten zijn te verkrijgen in verschillende groottes, kleuren en er zijn ook een aantal pashouders die deze sluiting hebben. Vaak zijn deze portemonnees of klein en praktisch of juist erg modieus. Gelukkig is er vandaag de dag een enorme markt voor producten als deze. Dit maakt de kans erg groot dat er wel een portemonnee tussen zit die bij je past.

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }