Recent nieuws

Misschien ook interessant

Jouw bedrijf in andere handen

Het runnen van een bedrijf kan een enorme uitdaging...

Waarom kiezen voor een hoek loungeset?

Als de zomer nadert en het weer warmer wordt,...

Duurzaam genieten: ontdek tips met NoviMagz, Groene Bron & Dagjesplanner

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om...

Hoe kun je geld besparen op je zakelijke energie?

Het is je vast niet ontgaan: de energieprijzen zitten...

Slimme verpakkingen kiezen voor je producten

Verpakkingen zijn meer dan een middel om je producten van A naar B te krijgen; ze zijn een verlengstuk van je merk en dragen bij aan de bescherming en presentatie van je product. Maatwerk is hierbij essentieel. Door de juiste grootte en vorm te kiezen, voorkom je onnodige verzendkosten en beschadigingen. En wat dacht je van duurzame materialen zoals gerecycled papier of biologisch afbreekbaar plastic? Hiermee laat je zien dat je bedrijf niet alleen om de klant, maar ook om het milieu geeft.

Bij Verpakking Voordeel kan je eenvoudig bubbel envelop online bestellen. Deze enveloppen zijn perfect voor het verzenden van kleine, kwetsbare items. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zorgen voor die extra bescherming die sommige producten nodig hebben. Het mooie is dat ze ook nog eens lichtgewicht zijn, wat weer scheelt in de verzendkosten.

Efficiënte verzendmethodes die geld besparen

Hoe je jouw producten verzendt, heeft direct invloed op zowel de kosten als de klanttevredenheid. Een betrouwbare verzendpartner is goud waard. Zij kunnen vaak advies geven over de meest efficiënte manier om jouw producten te versturen. Moet alles met spoed of kun je beter kiezen voor een standaard levertijd? Door slim te kiezen kun je aanzienlijk besparen op verzendkosten, zonder in te leveren op service.

Daarnaast kan het lonen om te kijken naar de mogelijkheid van bulkverzending. Als webshop eigenaar wil je misschien grotere aantallen ineens versturen. Bij Verpakking Voordeel kun je hiervoor terecht bij de verzendzakken webshop Verpakking Voordeel. Deze zakken zijn ideaal voor het versturen van grotere partijen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Verzendkosten slim berekenen en doorberekenen

Verzendkosten; het is altijd weer de vraag hoe je deze berekent en doorberekent aan de klant. Gratis verzending lijkt aantrekkelijk, maar kan jou als ondernemer veel geld kosten. Een eerlijke prijs waarbij een deel van de kosten doorberekend wordt aan de klant is vaak een betere strategie. Wees hierin transparant naar je klanten toe; niemand houdt van verborgen kosten die pas bij het afrekenen verschijnen.

De kunst van het inpakken

Het inpakken van bestellingen moet efficiënt maar ook zorgvuldig gebeuren. De manier waarop een pakketje is ingepakt, kan het verschil maken in hoe een klant jouw bedrijf ervaart. Een snel ingepakt pakketje waarbij weinig aandacht is besteed aan de presentatie kan teleurstellend overkomen. Maar een mooi ingepakt pakketje met bijvoorbeeld een persoonlijk bedankkaartje of sticker kan juist zorgen voor een wow-effect.

Klanttevredenheid verhogen met slimme retourbeleid

Een goed doordacht retourbeleid kan veel betekenen voor klanttevredenheid. Door het retourproces eenvoudig en duidelijk te maken, neem je een drempel weg bij de klant om bij jou te bestellen. Bied bijvoorbeeld de mogelijkheid om met dezelfde verzendzak een product terug te sturen. Dit is niet alleen handig voor de klant, maar laat ook zien dat je service biedt na de verkoop.

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }