Recent nieuws

Misschien ook interessant

Vloerisolatie kan voor een flinke besparing zorgen!

De zomer is dan misschien officieel al voorbij, maar...

Dankzij Mepal neem je jouw eten en drinken altijd mee

Eten en drinken is uiteraard noodzakelijk om gedurende de...

Een gaskachel kopen; dat is een goed idee

Als je aan het twijfelen bent om een gaskachel...

Waarom is het belangrijk om naar de tandarts te gaan?

Ieder mens heeft een gebit en daar moet je...

Het kopen van een goede portemonnee

De kans is groot dat jij bijna dagelijks gebruik...

Waarom is een bedrijfsfeest belangrijk?

Voor veel bedrijven heeft een bedrijfsfeest een negatieve klank en doen ze dit niet regelmatig. Niet alle medewerkers zitten namelijk op een feest te wachten en vaak zijn er geen mensen die een feest willen organiseren. Waarom is een bedrijfsfeest nu eigenlijk zo belangrijk? Er zitten diverse voordelen verbonden aan een bedrijfsfeest, die je waarschijnlijk nog niet helemaal kent. Ten eerste kan het ervoor zorgen dat je personeel gemotiveerd raakt. Het is in principe een bedankje aan het personeel en dit kan zorgen voor een betere inzet van de werknemers. Ze voelen zich gewaardeerd door de eigenaar van de onderneming en dit is altijd een goed iets. Bij het organiseren van een bedrijfsfeest, kan het ook hartstikke leuk zijn om een cadeau te geven. Maar wat kies je? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Champagne met eigen logo

Om je medewerkers beter te motiveren kan het handig zijn om een cadeau te geven. Dit laat de medewerkers zien dat je als eigenaar de medewerkers waardeert. Het kiezen van een cadeau voor je medewerkers is een ingewikkeld opgave. Het kan wel leuk zijn om een cadeau te nemen, die wat te maken heeft met je onderneming. Een champagne met eigen logo van het bedrijf kan dan het ideale cadeau zijn. Je kunt het logo van de onderneming hierop laten drukken en deze geven aan je werknemers. Niet iedere werknemer drinkt alcohol, maar het gaat natuurlijk om het idee. Champagne met eigen logo is natuurlijk ook verkrijgbaar in diverse varianten. Kijk daarom goed naar een variant die bevalt bij de medewerkers.

Jubileum

Het organiseren van een bedrijfsfeest is van groot belang als er een jubileum is. Zo kan het zijn dat je onderneming 10 jaar bestaat en hier hoort natuurlijk een feest bij. Ook bij een jubileum is het van belang dat je de medewerkers een jubileum cadeau kunt geven. Naast een champagne fles met eigen logo zijn er ook veel andere cadeaus. Veel bedrijven kopen bijvoorbeeld pakketten en geven deze aan de medewerkers. Echter, zijn er ook andere leuke dingen die je als een cadeau kunt kopen. Een tegoedbon is vaak niet voldoende en je moet echt met iets beters komen voor je medewerkers. Zo kan het leuk zijn om elektronica te kopen, zoals een nieuw koffiezetapparaat. Naast een champagne fles is het natuurlijk ook mogelijk om andere flessen te bedrukken.

 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }