Recent nieuws

Misschien ook interessant

Welke trends zijn er momenteel in kinderkleding naaldwijk?

Kinderkleding Naaldwijk is een van de meest populaire winkelketens...

Dameskleding terstal

Luxe dameskleding van Terstal – perfect voor de...

Ga goed voorbereid op verre reis

Reizen naar verre landen zijn extreem leuk en leerzaam!...

Wat is volgens ondernemers in nunspeet dé manier om hun kinderkleding goed te promoten?

Kinderkleding promoten kan een uitdaging zijn, maar voor ondernemers...

Creatief en effectief gebruik van verpakkingstape in het dagelijks leven

Verpakkingstape is een veelgebruikt hulpmiddel dat vaak onderschat wordt....

Waarom kiezen voor NTZ dakgoten?

Als je een freelancer bent en werkzaamheden uitvoert aan mensen hun dakgoten, dan komt het zeer vaak voor dat je de opdracht krijgt om de dakgoten van een woning te vervangen. Als freelancer wil je natuurlijk altijd je opdracht goed opleveren en is het dus belangrijk dat de nieuwe dakgoten van uitstekende kwaliteit zijn. Je kunt ervoor kiezen om kunststoffen dakgoten aan te schaffen, maar deze zijn van magere kwaliteit en gaan niet lang mee. De juiste keuze, is het kiezen voor NTZ dakgoten, maar waarom? Je vind daar meer informatie over in dit artikel! 

 

NTZ is duurzaam 

Een van de grootste voordelen van het gebruiken van NTZ dakgoten, is dat de dakgoten erg duurzaam zijn. Dit is ook precies de reden waarom veel freelancers ervoor kiezen om NTZ dakgoten te gebruiken. NTZ dakgoten kunnen vaak zeventig tot honderd jaar lang mee gaan en dat is erg lang. Dakgoten van kunststof gaan maar enkele tientallen jaren mee, dus dat is een behoorlijk verschil. NTZ dakgoten worden ook gemaakt door oud bouwzink te recyclen en daardoor word er dus ook minder CO2 uitgestoten aangezien er minder zink geproduceerd hoeft te worden. Wil je meer weten over de duurzaamheid van NTZ dakgoten? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met een verkoper van NTZ dakgoten. 

 

NTZ dakgoten kunnen op maat gemaakt worden 

Als je een zinken dakgoot kopen wilt voor het project dat je aan het uitvoeren bent, dan ben je er vast al achter gekomen dat het nodig is om dakgoten op maat te maken. Dit kan ermee te maken hebben dat de woning erg groot is, maar ook doordat de dakgoten grote hoeveelheden water moeten afvoeren. Het op maat laten maken van dakgoten is dan de enige oplossing. Dit is vaak niet mogelijk bij kunststoffen dakgoten, maar het is wel mogelijk bij NTZ dakgoten. Het is daarom verstandig om altijd te kiezen voor NTZ dakgoten. 

 

NTZ dakgoten kunnen aangesloten worden op een infiltratiekrat

Het begint in Nederland steeds vaker te regenen, maar ook valt er meer water uit de lucht bij elke regenbui. Het is dus vrij logisch dat de daken en dakgoten meer water moeten afvoeren. Soms komt het wel eens voor dat het afvoeren van water niet meer mogelijk is door de hoeveelheid water. Een van de weinige oplossingen die je op dit moment hebt, is het aanschaffen van een infiltratiekrat voor regenwater. Deze kunnen aangesloten worden op NTZ dakgoten en zorgen ervoor dat het water goed afgevoerd kan worden!

 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }