Recent nieuws

Misschien ook interessant

Welke unieke ervaringen biedt u singles aan om leuke dingen te doen?

Voor veel singles kan het moeilijk zijn om leuke...

Ontdek de beste SEO-tips en scoor met Spaarmann, Media en Retail!

Wil je beter gevonden worden in zoekmachines en meer...

Wat kun je bij ons laten bedrukken per branche?

Wij begrijpen het belang van goede marketing en reclame, dit is immers de branche waar we in zitten. Jij zult dit belang ook erkennen, anders zou je hier niet te vinden zijn. Op jouw beurt bevind je je ook in een bepaalde branche. Welke branche dat is, is helemaal afhankelijk van je bedrijf. Wij weten dit niet, jij wel. We vragen je daarom om enige interactiviteit. Je moet een beetje zelf meedenken. De rest? Dat doen wij wel. In deze blog lees je wat je per branche bij ons kunt laten bedrukken. Zo zul je alles lezen over het folders afdrukken, spannend toch? Toch?! Lees direct hieronder zodat je precies weet waar je allemaal rekening mee moet houden.

Horeca

Wij van Drukbedrijf zijn gek op de horeca. Een biertje met de vrijdagmiddagborrel als het hele team aanwezig is in ons favoriete café, een hapje eten met de kids op een vrije avond en ga zo maar door. Horeca is ons dan ook enorm lief. Het heeft een speciaal plekje in ons hart. Daarom bieden we enorm mooie diensten aan omtrent het bedrukken van dingen in de horeca. Menukaarten, bierviltjes, servetten, cocktail prikkers en ga zo maar door. Wij bieden enorm veel producten aan die jij kunt benutten om je horecazaak een upgrade te geven. Kies hier dan ook gewoon voor. Je doet de horeca een plezier, jezelf en ons!

Kantoor

Ook voor kantoorartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Ja, we weten het, kantoor is geen branche. Klopt! We bedoelen met kantoor dan vooral het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven heb je de standaard kantoorartikelen. Bureaus, desktops, stoelen en ga zo maar door. Deze dingen zijn vrij lastig, eigenlijk zelfs onmogelijk, te bedrukken. Wat wij wél bedrukken zijn briefpapier, enveloppen, sticky-notes, natuurlijk visitekaartjes, notitieblokken en ga zo maar door. Voor ieder op kantoor wat wils dus!

Verpakkingsbedrijf

Als jij een bedrijf hebt dat werkzaam is in de verpakkingen, heb je een mooie kans. Je hebt namelijk de kans om met elk pakketje dat jij verpakt iets mee te geven. Ja, je kunt iets in het pakketje stoppen. Dit bedoelen we niet en we denken ook niet dat dit gewaardeerd wordt door de klant. We hebben het over een beetje reclame. Je verpakkingen kun je laten bedrukken met je logo of met een tekst. Of dit nu wijndozen, etiketten, dozen of bedrukte tape is; je kunt het allemaal doen. 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }