Recent nieuws

Misschien ook interessant

Waarom zijn verpakkingsmaterialen zo cruciaal voor je verzending?

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw pakketje onbeschadigd...

De verschillende vacatures die openstaan in Nederland

Als je in het verleden een opleiding hebt afgerond...

Welke trends zijn er momenteel in kinderkleding naaldwijk?

Kinderkleding Naaldwijk is een van de meest populaire winkelketens...

Je motor verzekeren is verplicht 

Ben je al een tijdje aan het sparen voor...

Trendy zakenvrouwen en journalisten: ontdek de nieuwste digitale parels!

Als je een moderne zakenvrouw of journalist bent, weet...

Welke machines heb je nodig in een werkplaats?

Als je onlangs bent afgestudeerd en een eigen metaalbewerkingsbedrijf wilt openen, dan zijn er veel zaken die je moet regelen. Een van de belangrijkste zaken is toch wel het aanschaffen van machines omdat het onmogelijk is om aan metaalbewerking te doen zonder machines. Aangezien je ervaring hebt met metaalbewerking zul je wel weten welke machines je nodig hebt, maar het kan voorkomen dat je dit niet weet of juist door de stress een machine vergeten bent. Gelukkig vind je in dit artikel de meest gebruikte machines voor metaalbewerking!

 

Machinaal lasersnijden 

Wanneer je bedrijf een product gaat produceren, dan moet natuurlijk alles perfect zijn en mogen er geen afwijkingen te vinden zijn. Het is dan niet verstandig om met de hand laser te snijden aangezien je dan vraagt om problemen. Je kunt het beste een lasersnijmachine aanschaffen die dit werk voor je kan doen. Dat bespaart niet alleen veel gedoe, maar ook kun je flink besparen op personeelskosten. Een lasersnijmachine die ook geschikt is voor aluminium lasersnijden, is razendsnel en is vaak binnen enkele minuten klaar. Het resultaat is dan ook in een keer goed en dat is fijn!

 

Een goed lasapparaat

In geen enkele werkplaats waar aan metaalbewerking gedaan wordt mag een lasmachine ontbreken. Dagelijks zijn er wel meerdere stukken metaal die aan elkaar gehecht moeten worden. Het is mogelijk om dit te doen met metaallijm, maar dit is niet stevig. Door metalen aan elkaar te hechten met een lasmachine ben je ervan verzekerd dat de metalen goed aan elkaar gehecht zijn. Wanneer je een lasmachine gaat aanschaffen voor metaalbewerking rvs of staal, dan is het belangrijk om voor een lasmachine van een bekend merk te kiezen. Deze machines zijn van betere kwaliteit en gaan daardoor langer mee en kunnen beter lassen. 

 

Machines financieren 

Machines die nodig zijn voor het bewerken van metaal zijn vaak erg prijzig. Soms kosten deze machines wel meer dan tienduizend euro. Natuurlijk heeft niet iedere startende ondernemer het geld om deze machines aan te kunnen schaffen, maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is om over zulke machines te kunnen beschikken. Je kunt namelijk een financiering aanvragen bij de bank, maar ook is het leasen van zulke machines een uitstekende oplossing. Houd er wel rekening mee dat het lenen van geld en het leasen van machines financieel gevaarlijk kan zijn. Je zit vast aan een betalingsverplichting en bent verplicht om deze te voldoen, zelfs als het financieel wat minder gaat met je bedrijf.

 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }