Recent nieuws

Misschien ook interessant

Hoe begin je met beleggen?

Op dit moment is de inflatie historisch hoog. Dat...

Boost je gezondheid met Lucovitaal en Vitakruid van Koopjesdrogisterij!

Wie wil er nou niet een gezonder en gelukkiger...

Dameskleding terstal

Luxe dameskleding van Terstal – perfect voor de...

De voordelen van een kampeervakantie in Italië

Kamperen is een fantastische manier om de natuur te...

Je kan online verschillende kentekens bestellen

Het bestellen van een kenteken kan tegenwoordig online geregeld...

8 tips om geld te besparen op je internetabonnement

Bent je het beu om je internetfactuur alsmaar te zien stijgen? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben moeite om de steeds maar stijgende kosten van hun internetabonnement bij te benen. Maar er is hoop! In deze blogbijdrage delen we 8 tips waarmee je geld kunt besparen op je internetabonnement. Volg deze tips en je zult in staat zijn om je budget onder controle te houden en toch te genieten van een snelle internetservice.

Alles in 1 pakket

Een andere manier om geld te besparen op je Internet abonnement is het te bundelen met andere diensten, zoals TV of huistelefoon. Veel providers bieden een alles in 1 pakket aan, waardoor je kan profiteren van korting.

Vergelijk aanbieders

Internet vergelijken bij verschillende aanbieders door een vergelijkingssite te gebruiken. De vergelijkingssite toont verschillende plannen en prijzen van alle providers in je omgeving. Van daaruit kun je het plan kiezen dat bij je behoeften en budget past of een provider vinden die goedkoper is dan je huidige.

Profiteer van kortingen en aanbiedingen

Veel internet providers bieden kortingen aan voor senioren, studenten, of huishoudens met een laag inkomen. Als je in aanmerking komt voor een van deze kortingen, profiteer er dan zeker van! Ook zijn er tal van aanbiedingen bij providers.

Alleen internet

Als je geen TV kijkt en je huistelefoon zelden gebruikt, kun je veel geld besparen door je te abonneren op een Internet-only plan. Dit soort abonnement wordt steeds populairder omdat steeds meer mensen hun favoriete series of programma’s via internet bekijken. Door alleen een internetabonnement te nemen kun je flink wat geld besparen.

Onderhandelen

Onderhandelen met je huidige provider. Als je tevreden bent met de service maar niet met de prijs, bel ze dan op en kijk of ze bereid zijn je rekening te verlagen. Het kan nooit kwaad om het te vragen! Zeker als te horen krijgen dat je anders gaat overstappen naar een andere provider, willen ze je vaak een aanbieding doen.

Snelheid

Kijk naar welke snelheid je nodig hebt. Hogere snelheden zijn duurder, terwijl je deze snelheid helemaal niet nodig voor de dingen die je misschien doet.

Laat je niet overhalen

Laat je niet overhalen door het verkooppraatje van een aanbieder. Ze zullen altijd proberen je het duurste plan aan te smeren. Wees standvastig en houd je aan je budget.

Gebruik mobiele data

Een ander idee is om helemaal geen internet aan te schaffen. Tegenwoordig heb je ook mobiele abonnementen met unlimited data. Door een hotspot op je telefoon te maken kun je met je laptop, PC of iPad inloggen en internetten.

Dit zijn maar een paar tips die je kunnen helpen geld te besparen op je Internet abonnement. Volg deze tips en je bent goed op weg om elke maand geld te besparen. Heb je nog andere tips om toe te voegen? Deel ze in de reacties hieronder!

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }