Een mooi schilderij aan de muur, dit zijn de trends

0
312

Een mooi schilderij aan de muur maakt je interieur af. Je kan het leuk inrichten maar de accessoires maken het toch wel een geheel en dat weten we allemaal. En daarom is het leuk wanneer je bijvoorbeeld een wandcirkel online kopen om deze in bijvoorbeeld de keuken of woonkamer te hangen. En dit kan van alles zijn. Een Boeddha of Buddha schilderij of je gaat op zoek naar een schilderij in een van de volgende kleur trends die dan ook weer goed past bij jouw interieur. 

 

Kleurtrends voor schilderijen

Marine blauw

Met een Turquoise touch

De trendkleur marineblauw kenmerkt zich door het blauwe kleurenpalet. We duiken in de ontelbare kleurtinten van de zee, meren en rivieren. Natuurlijke tinten waarmee je de uitgestrektheid van de wereld een beetje naar binnen haalt. Je huis wordt een oase van rust als je de kleuren van de marineblauw trend met elkaar in de mix gooit. Laat je inspireren door de collectie samengesteld voor onze stylisten. Wat ga jij ophangen?

 

Bonte parade 

Kan het je niet bont en opvallend genoeg? Dan is onze collectie Bonte parade muurdecoratie écht iets voor jou. Prachtig aan een gekleurde muur, maar ook in een verder minimalistische inrichting. Als een ware kunstexplosie hangt jouw favoriete kleurrijke fotografie op canvas straks in de woonkamer, op de slaapkamer of in je kantoor. Bonte fotografie kopen is dé trend van 2021 en staat fantastisch in ieder interieur.

Nieuw Landelijk 

Ben je helemaal gevallen voor de woontrend modern landelijk en op zoek naar mooie accessoires om je interieur compleet te maken? Dan mag een werk uit onze Nieuw Landelijk collectie niet ontbreken. Bij ons kun je lichtkleurige fotokunst kopen en lichte schilderijen bestellen. Maar binnen deze trend kun je ook gaan voor klassieke portretfotografie als wanddecoratie. Of wat dacht je van het idee om fotokunst van schotse hooglanders te kopen?

Raw beauty 

Raw beauty die zich kenmerkt door beschaafde terughoudendheid. De schoonheid van de rauwe natuur vertaald in een prachtige foto, schilderij of illustratie. Industrieel fotobehang bestellen, een robuust glasschilderij of een rauw schilderij kopen? In onze collectie Raw Beauty vind je verlaten plekken, mistige wolkenvelden, woeste golven, grimmige rotsen en nog veel meer.

Colourful Camel 

Bestel je favoriete Colourful Camel kunstwerk in deze wanddecoratie collectie. Colourful Camel is een kleurtrend van een mix van zandkleurige tinten met een werelds karakter. In onze collectie Colourful Camel kun je een verzameling zandkleurige wanddecoratie kopen met bijzondere vondsten, portretten en sferen van verre reizen. Van woestijn fotokunst voor boven de eettafel tot een zandkleurig glasschilderij, dat prachtig zal staan in woon- of slaapkamer. Koop zandkleurige wanddecoratie en laat je favoriete kunstwerk drukken op canvas, glas, behang, aluminium, Xpozer of poster.