Recent nieuws

Misschien ook interessant

Het kopen van tuinmeubilair

Je kunt een hoop verschillende artikelen kopen voor in...

Hoe begin je met beleggen?

Op dit moment is de inflatie historisch hoog. Dat...

Kan ik geld lenen?

Als je tussen de 21 en 74 jaar bent,...

Ook beginnen met de opleiding als rijinstructeur?

Het omgooien van jouw leven kan een flinke impact...

Waarom je een jurist ontslagrecht nodig hebt

Een werkgever kan van de werknemer af willen om...

Efficiënt te werk gaan als e-commerce bedrijf

Heb jij een eigen e-commerce onderneming? In dat geval ben je natuurlijk continu bezig met het vervullen van de wensen van klanten. Dit gaat het beste wanneer je een efficiënte doorloop van processen kunt realiseren. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Deze blog geeft je een aantal tips voor een efficiëntere werkwijze waardoor je voorraadbeheer ineens een stuk minder complex wordt. Lees daarom gauw verder en kom erachter hoe je als e-commerce bedrijf, zonder inzet van al te veel financiële middelen, efficiëntie bereikt. 

Opslagruimte huren

Een e-commerce bedrijf runnen kent grote uitdagingen. Een hiervan is het beheren van de voorraad. Een belangrijk onderdeel van voorraadbeheer is het realiseren van genoeg opslagruimte. Dit kan best een complexe opgave zijn aangezien je altijd een balans moet vinden tussen kosten en ruimte. Veel grote bedrijven kiezen ervoor om te investeren in een magazijn. Met de hoge opbrengsten kunnen ze geld vrijmaken voor een passend magazijn voor het opslaan van de voorraad. Een kleiner e-commerce onderneming heeft niet altijd die luxe vanwege beperkte financiële middelen. De oplossing is het huren van opslagruimte! Het grote voordeel hiervan is dat je geen grote investering hoeft te doen in een magazijn. Je hebt enkel te maken met maandelijkse kosten, wat ideaal is voor een startende onderneming. Daarnaast kun je ook iedere maand aanpassen hoeveel opslagruimte je wilt huren. Zo kun je in drukkere maanden meer opslaan, maar hoef je in de rustigere periodes niet te betalen voor niet-benutte ruimte. Op zoek naar opslagruimte Den Haag? Ga dan gauw na wat er allemaal mogelijk is. In iedere stad zijn er tal van opties. 

Fulfilment

Als je een e-commerce onderneming hebt, is het natuurlijk ideaal om opslagruimte te huren voor je voorraden. Toch kun je nog een stap verder gaan, namelijk met fulfilment. Wat is dit precies? Dit is het volledige logistieke proces vanaf het moment dat een klant een order plaatst tot aan het verzenden van de betreffende order. Er komen in dit proces dan ook verschillende activiteiten aan bod. Zo kun je denken aan de administratie van geplaatste bestellingen, het verpakken van de order, deze opslaan en vervolgens ook de verzending naar de klant. Een flinke klus als je dit allemaal zelf moet gaan ondernemen. Schakel daarom hulp in! Het is een mogelijkheid om fulfilment uit te besteden aan een onderneming. Er zijn namelijk bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van fulfilment. Ze kunnen de volgende activiteiten uit handen nemen: assembleren, ompakken, picken, sorteren en nog meer. Het voordeel is dat je zo efficiënt te werk kunt gaan, omdat je fulfilment overlaat aan experts en je je vervolgens met je e-commerce bedrijf kunt richten op andere belangrijke zaken. Ideaal toch? 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }