Recent nieuws

Misschien ook interessant

Heb jij deze handige gadgets al?

Misschien realiseer je je het niet echt, maar ook...

Ontdek je eigen streetwear stijl

Streetwear is meer dan alleen kleding, het is een...

De voordelen van een kampeervakantie in Italië

Kamperen is een fantastische manier om de natuur te...

Bloemen bestellen via het internet, waar moet je rekening mee houden?

Als er binnenkort iemand jarig is, dan is het...

Welke 5 landen hebben er grote hoofdsteden

Welke 5 landen hebben grote hoofdsteden die interessant zijn...

Personeel wilt betrokken worden bij de grote mijlpalen van het bedrijf

Bij de opening van een nieuwe bedrijfslocatie of een gehaalde target is het goed om de medewerkers hierin te betrekken. In dit blog leggen we je uit waar je rekening mee moet houden en hoe je van de groei van je bedrijf gebruik kan maken om je personeel verder aan je te binden.

Iedereen is onderdeel van het team

Personeelsleden willen vaak betrokken worden bij de grote mijlpalen van een groeiend bedrijf. Dit is ook logisch, aangezien ze hier zelf aan hebben mee gewerkt. Zeker bij de feestelijke opening van een nieuw pand is het een uitermate geschikt moment om samen met alle personeelsleden stil te staan bij de gebeurtenissen die samen hebben geleid tot het succes waardoor er ruimte was voor een nieuwe locatie. Zeker ook bij het behalen van een salestarget of bijvoorbeeld het overnemen van de rol als marktleider zijn momenten waarop er uitgebreid stil kan worden gestaan bij het behaalde succes (en het harde werk). Bij de organisatie van een dergelijk personeelsfeest is het belangrijk dat niemand wordt vergeten. De topmanagers zijn vaak vanzelfsprekend wel aanwezig tijdens een dergelijk evenement, maar het ondersteunend personeel dat bijvoorbeeld werkt in het restaurant of in de schoonmaak mag echt niet worden uitgesloten van dit soort bedrijfsfeesten. Zo zorg je er voor dat iedereen samen komt en alle essentiële krachten in het bedrijf zich serieus genomen voelen.

Trakteer de harde werkers

De personeelsleden die aanwezig zijn op het personeelsfeest ter ere van de behaalde mijlpaal gaan doorgaans voornamelijk in een professionele setting met elkaar om. Dit betekent dat het evenement een leuke kans is om elkaar beter te leren kennen. Maar hier hoeft het niet bij te blijven. Een feestelijke samenkomen van de personeelsleden is namelijk ook een uitermate geschikt moment om de harde werkers in het zonnetje te zetten. Zo kan je denken aan bonussen voor personeelsleden die ver boven de prestatienormen hebben gescoord. Ook het uitdelen van goodiebags of kleine gadgets kan een leuke manier zijn om je waardering voor de personeelsleden te uiten.

In de kern is het goed om er vanuit te gaan dat iedereen binnen het bedrijf hard heeft mee gewerkt aan de behaalde successen. Het is daarom belangrijk om in iedereen in ieder geval een kleinigheidje te geven als dank voor hun bijdrage. Afhankelijk van het budget kan dit zo simpel zijn als een boekenbon of een cadeaukaart van een grote webwinkel. Het kan ook leuk zijn om juist iets te zoeken dat goed bij de sector van het bedrijf past en waar de personeelsleden nog iets aan hebben in hun dagelijkse werkzaamheden.

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }