Vloerisolatie kan voor een flinke besparing zorgen!

0
543

De zomer is dan misschien officieel al voorbij, maar je merkt dat het nog best heel warm is. Toch kan het zomaar zijn dat je in huis je pantoffels draagt. De koude waait gewoon door je huis. En dat is nu misschien nog niet zo erg, maar met de winter op komst, kun je er maar beter voor zorgen dat je je vloerisolatie aanpakt. Zorg voor een goede vloerisolatie en bespaar ook nog eens flink op je energierekening. En, laten we eerlijk zijn, dat is echt de investering wel waard! Je hoeft je geen zorgen te maken over extra stof in huis of over dampen die kunnen opstijgen van onder je vloer. Deze vloerisolatie werkt op een unieke manier!

Vloerisolatie door middel van Thermoskussens werkt perfect!

Je kruipruimte loopt onder je hele huis. Dat is vooral om ervoor te zorgen dat je huis niet in het grondwater wordt gebouwd. Ook zorgt de kruipruimte, vooral in oudere huizen, voor een soort natuurlijke ventilatie. Maar wat nu als er vooral koude lucht uit die kruipruimte komt? Dan moet je deze ruimte laten vullen met een materiaal dat ervoor zorgt dat je die wind niet meer over je voeten voelt waaien. Vloerisolatie door middel van Thermoskussens is goed aan te brengen in iedere kruipruimte en het effect is direct voelbaar!

Vanwege de hoge energieprijzen moet je wel iets ondernemen!

Het kan zo niet doorgaan en je betaalt iedere keer weer meer. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de centrale verwarming een tandje lager te zetten en een trui aan te trekken als je het niet warm genoeg hebt. Dat helpt echter allemaal niets als jouw dure warmte alsnog via de vloer verdwijnt. Door vloerisolatie toe te passen onder je hele huis, zul je merken dat het, ondanks de lagere stand van de centrale verwarming, evengoed lekker warm blijft in huis.

Wat kun je nog mee doen om te besparen?

Je kunt er, natuurlijk, voor kiezen om nog maar om de dag te douchen. Dat is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor je huid. Verder kun je ervoor kiezen om voortaan je water voor de thee te koken in een waterkoker in plaats van in de fluitketel. Wil je het nog grondiger aanpakken? Dan zeg je je gasfornuis gedag en laat je een inductie plaat een een elektrische oven installeren. Het zijn maar kleine dingen, maar bij elkaar opgeteld kunnen ze je veel geld besparen!