Recent nieuws

Misschien ook interessant

Wat voor effect heeft de levering van herenkleding morgen in huis op uw verkoopcijfers?

De levering van herenkleding morgen in huis is essentieel...

Harley Davidson: De cultuur en het verzekeren

Harley-Davidson is een merk dat al meer dan een...

Een gaskachel kopen; dat is een goed idee

Als je aan het twijfelen bent om een gaskachel...

De beste tips om jouw boekhouding simpel en effectief te regelen!

Als ondernemer heb je te maken met veel verantwoordelijkheden,...

Zo verras jij je personeel op een leuke manier tijdens de feestdagen!

Het warme weer is inmiddels voorbij en we kijken massaal uit naar een knusse kerst. Nog twee maanden en dan is het eindelijk zover. Als werkgever ziet deze periode er net even iets anders uit. Je moet er namelijk voor zorgen dat je het jaar op een goede manier afsluit. Dit gaat zowel om het financiële als om het werkgeverschap. Als werkgever dien je rond de kerstperiode je dankbaarheid aan je personeel te laten zien. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Welke manieren dit zijn kun je achterhalen door dit handige artikel eens te lezen!

 

Neem het team mee uiteten!

Een van de manieren om je dankbaarheid te laten zien en je personeel in het zonnetje te zetten, is door aan het eind van het jaar met het team te gaan uiteten. Kies een mooi en sfeervol restaurant en nodig iedereen ruim van tevoren uit. Het is hierbij wel aan te raden om vooraf een prijs af te spreken. Mocht er veel gedronken worden dan kom je niet voor onverwachte hoge kosten te staan. Naast dat je vooraf een prijs af kunt spreken, kun je er ook voor kiezen om naar een ‘All you can eat’ restaurant te gaan.

 

Koop een leuk kerstpakket

Een andere optie die je als werkgever hebt om een blijk van waardering te geven, is door je werknemers een leuk kerstpakket te geven. Je kunt er hierbij voor kiezen om iedereen hetzelfde pakket te geven, maar het wordt in veel gevallen meer gewaardeerd als je een kerstpakket vrouw en een kerstpakket man uitkiest. Neem hier even de tijd voor en zorg ervoor dat het kerstpakket aansluit bij de werkzaamheden en het team. Naast dat je de werknemers een kerstpakket kunt geven, is het ook erg leuk om je partners te voorzien van een leuk pakket. 

 

Waar vind je een leuk kerstpakket?

Een kerstpakket kan je bij diverse winkels aanschaffen. Zo kun je als werkgever bijvoorbeeld naar de Makro voor een leuk pakket. Een andere optie die je eventueel hebt, is het plaatsen van een bestelling bij een webshop. Zo kun je via het internet eenvoudig een kerstpakket 30 euro aanschaffen. Selecteer een geschikte leverdatum en zorg ervoor dat je alles ruim van tevoren binnen hebt. Tijdens de feestdagen hebben transportbedrijven het ontzettend druk! De meeste bedrijven bestellen dit dan ook al weken van tevoren. Dit om op tijd te kunnen handelen als er iets misgaat. 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }