Recent nieuws

Misschien ook interessant

Hoe werkt warmtebeeldtechnologie

Infrarood camera's zijn ongelooflijk fascinerende apparaten. Ze zetten warmtestraling...

Slimmer online groeien: seo en sociale media marketing ontcijferd

Hey daar! Heb je ooit gehoord over de termen...

Het kopen van tuinmeubilair

Je kunt een hoop verschillende artikelen kopen voor in...

Waarom supplementen belangrijk zijn

Veel mensen geven veel om hun eigen gezondheid en...

Waarom is het belangrijk om naar de tandarts te gaan?

Ieder mens heeft een gebit en daar moet je...

Frisdranken zijn zo veel meer dan cola en sinas

Het drinken van een frisje is iets dat veel mensen soms graag doen. Dat is niet gek, want met een frisdrankje is het mogelijk om even te genieten van een kouder drankje. Bovendien hebben deze drankjes geen alcohol, waardoor jij jezelf simpelweg kan gaan hydrateren. Tevens hoef je hierdoor niet de hele dag door alleen maar water te drinken. Een drankje met een heerlijk smaakje en eventueel wat koolzuur valt bij de meeste mensen dan ook echt wel in de smaak. Het is echter goed om te weten dat er veel meer opties zijn dan de meeste mensen denken. Zo is het drinken van een frisje veel meer dan een glas cola of sinas. Daarnaast zijn er nog vele merken die ook heerlijke soorten frisdranken aanbieden. Daarom is het geen slecht idee om eens kennis te maken met de volgende twee merken. 

Kombucha 

Kombucha is een modern merk van de frisdranken. De smaken die je bij dit merk dan ook zal proeven zullen anders zijn dan de gewone soorten frisdranken. Je kan echter zonder enige twijfel gaan genieten van de frisdranken van dit merk. Er zijn namelijk veel opties aan smaken waar je uit kan gaan kiezen. Hierdoor vind je altijd wel een frisje van het merk Kombucha dat bij jou in de smaak gaat vallen. Het fijne van dit merk is dat de meeste varianten van de frisdranken op een pure en organische manier gemaakt worden. Hierdoor hoeft het dankzij Kombucha niet meer ongezond te zijn om van een frisdrank te genieten. Het is juist mogelijk om ook op een gezonde manier te gaan genieten van een koud frisje. Je kan onder andere kiezen uit diverse fruitsmaken die ook wel eens gecombineerd worden met smaken als gember of kokosnoot. 

Double Dutch

Een ander merk van de modernere frisdranken is Double Dutch. Het zal niet verbazen dat dit merk begonnen is door een Nederlandse dame. De naam van het merk kan dan ook bijna niet Hollandser. In het begin richtte dit merk zich vooral op de tonic. Deze vorm van frisdrank kan puur gedronken worden, maar ook wordt deze drank vaak gecombineerd met wat gin voor een gin-tonic. Double Dutch wilde op zoek gaan naar vernieuwende smaken voor de tonic en dat is dan ook zeker gelukt. Hierdoor zijn er varianten van tonic op de markt gekomen die erg veel smaak hebben. Op deze wijze kan de tonic nog beter gecombineerd worden met wat gin en bovendien smaakt de tonic ook zonder gin fantastisch. Naast de tonic heeft het merk ook Double Dutch ginger beer. Gemberbier is dan ook steeds populairder aan het worden.

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }