Recent nieuws

Misschien ook interessant

Wat moet je doen als je last hebt van ongedierte?

Steeds meer mensen in Nederland krijgen last van ongedierte....

Palmolie is een wondermiddel

De kans is ontzettend groot dat je ooit wel...

B2B marketing is echt een vak apart!

Heb je een bedrijf en lever je aan andere...

Hoe zorg jij voor een goede sfeer op de werkvloer?

Als jij een eigen bedrijf met medewerkers hebt dan...

De beste verlichting voor jouw auto

Wanneer je met de auto ergens naartoe wilt gaan,...

Ga veilig de weg op met een motorverzekering

Bij het aankopen van een motor ben je misschien niet gelijk bezig met een verzekering. Toch is dit van groot belang. Het is verplicht om de motor te verzekeren voordat je ermee mag rijden. Door de motor te verzekeren ben je gedekt voor eventuele ongevallen waarbij je schade oploopt of veroorzaakt. Maar er zijn verschillende soorten verzekeringen. Bij sommige ben je verzekerd voor alle schade aan je eigen motor en aan de voertuigen van anderen maar bij sommige ben je alleen verzekerd bij schade aan eigen voertuig. Het is daarom goed om te bedenken hoeveel risico je loopt en welke verzekering je wilt afsluiten. Er zijn vier verschillende dekkingsvarianten. Maar welke variant is het meest geschikt? In deze blog gaan we ze bespreken zodat jij de het risico kunt afwegen en de juiste keuze kunt maken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer een ongeval met schade zich voordoet. 

WA

Op zoek naar online motor verzekeren? Bij de aankoop van een motor ben je wettelijk verplicht tot een dekking. Op deze manier wordt de veiligheid van motorrijders gewaarborgd en kun je met een gerust gevoel de weg op. Met deze WA dekking ben je verzekerd voor schade die je met jouw motor aan andere veroorzaakt. Deze schade geldt tot en met een bedrag van €2.500.000 voor zaakschade en €6.100.000 voor schade aan personen.

WA Beperkt Casco

Dit is een bredere verzekering ten opzichte van de WA dekking. WA Beperkt Casco vergoedt namelijk ook de schade die is ontstaan door brand, diefstal, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade en aanrijding met loslopende dieren. Daarnaast wordt gratis pechhulp door heel Europa aangeboden en zijn accessoires ook verzekerd tot een bedrag van €1500,-

WA Volledig Casco

Je kunt ook kiezen voor een verzekering waarin bovenop de risico’s die gedekt worden door de WA Beperkt Casco, ook nog eens schade door aanrijding en van de weg raken of vallen worden vergoed. Je bent hierdoor dus gedekt voor schade die je zelf hebt veroorzaakt, onder bepaalde voorwaarden uiteraard. Schade aan de helm en kleding zijn meeverzekerd tot en een bedrag van €1500, dit is een heel breed pakket waardoor je financieel sterk kunt worden bijgestaan. 

Wa Volledig Casco +3 jaar aanschafwaarde garantie

Naast WA Volledig Casco, is er ook nog Wa Volledig Casco +3 jaar aanschafwaarde garantie. Met deze dekking ben je voor 100% verzekerd en is jouw motor gedurende de eerste drie jaar na aanschaf of taxatie, tegen deze waarde verzekerd. Op deze manier heb je 3 jaar lang geen afschrijving en kun je dus profiteren van het feit dat je motor eventueel minder waard zou kunnen zijn in de toekomst. Genoeg redenen om je te verdiepen in het type motorverzekering dat voor jou geschikt is. 

.tdb_single_content .tdb-block-inner > :not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad) { text-align: left !important; }