spot_img

ذات صلة

جمع

Waarom is een bedrijfsfeest belangrijk?

Voor veel bedrijven heeft een bedrijfsfeest een negatieve klank...

Dankzij Mepal neem je jouw eten en drinken altijd mee

Eten en drinken is uiteraard noodzakelijk om gedurende de...

Hoe zorg jij voor een goede sfeer op de werkvloer?

Als jij een eigen bedrijf met medewerkers hebt dan...

Het beste marketing bureau

Wanneer je een bedrijf hebt, is marketing een groot...

Waarom online adverteren?

Naast het optimaliseren van de zoekmachines, kan een onderneming...

Waarom online adverteren?

Naast het optimaliseren van de zoekmachines, kan een onderneming er ook voor kiezen om online adverteren. Dit kan via bekende zoekmachines zoals Google en Bing en word SEA genoemd. Dit houd search engine advertising in en word door steeds meer bedrijven toegepast. Hier vind je meer informatie over waarom jouw onderneming ook online moet adverteren. 

Online adverteren is goedkoop 

Veel bedrijven zeggen dat online adverteren door bijvoorbeeld SEA erg duur is. Dit klopt inderdaad maar als er op de juiste manier geadverteerd wordt en ook de advertentie conversie gericht is, dan zullen de kosten zeer goedkoop zijn. Veel bedrijven zonder marketingkennis zullen snel falen op dit gebied omdat online adverteren zeer ingewikkeld is. De meeste van deze bedrijven kiezen bijvoorbeeld de verkeerde keywords uit of adverteren via het ‘pay per click’ model terwijl het erom gaat dat er daadwerkelijk een actie uitgevoerd wordt zoals het inplannen van een afspraak of het aankopen van een product. Daarom werken veel marketingbureaus voornamelijk met het ‘cost per action’ model. Dit houd dus in dat je alleen kosten hoeft te betalen als er ook daadwerkelijk een actie is uitgevoerd. 

Het bereik is enorm 

De meeste mensen maken dagelijks gebruik van een zoekmachine om iets op te zoeken. Dit houd dus in dat in Nederland alleen al miljoenen zoekopdrachten worden uitgevoerd. Wereldwijd zijn dat miljarden zoekopdrachten per dag. Dit houd dus in dat je in principe veel van deze mensen maandelijks kan bereiken. Dit geldt zeker niet alleen voor zoekmachines want ook via social media zoals Facebook kan je dagelijks erg veel Nederlanders bereiken. 

 

Bind meer mensen aan je merk 

Door regelmatig online te adverteren kan je erg veel potentiële klanten en vaste klanten binden aan het merk. Je kan namelijk betaald adverteren via social media zoals Facebook om ervoor te zorgen dat meer mensen je pagina liken. Als jij vervolgens een bericht plaatst met bijvoorbeeld een actie of een product, dan krijgt iedereen die jouw pagina volgt het bericht te zien om zijn of haar tijdlijn. Op deze manier kan jij de conversie aanzienlijk verhogen. Dit geldt ook voor SEA want het kan wel zo zijn dat de persoon niet op je advertentie heeft geklikt, maar toch de advertentie heeft gelezen. De kans is vrij hoog dat de persoon de advertentie heeft opgeslagen in het brein en wellicht in de toekomst een aankoop doet. 

المادة السابقةAlles over schuttingen
المقالة القادمةHet beste marketing bureau
spot_imgspot_img